Geplaatst in Geen categorie

Hallo

Hallo

Ik ben Evi. Ik ben 19 jaar oud en woon in België. en er zijn twee dingen die me altijd heel hard geïnteresseerd hebben, namelijk boeken en beauty. Deze blog gaat dus voornamelijk over het eerste gaan. Maar ik kan je niet verzekeren dat beauty en lifestyle nooit aan de pas zou komen. Ik ben deze blog voornamelijk begonnen omdat het me een leuk idee lijkt. En ook omdat ik graag mijn passie wil delen met anderen. Ik lees heel veel verschillende soorten boeken. Veel van de boeken die ik lees zijn al wat ouder. Toch vind ik dat deze boeken ook reviews en aandacht mogen krijgen. De reden dat er vaak oudere boeken tussen zitten is omdat ik heel veel boeken koop bij de jaarlijkse boekenverkoop bij mijn bibliotheek.

Ik ga in deze post een aantal links naar sociale media vermelden. Daar kan je me dus makkelijk opvolgen. Ik zal hier een lijstje van maken:
Twitter: https://twitter.com/Belgianbooklove
Goodreads: https://www.goodreads.com/user/show/11528746-evi
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UChgLclEJmGj9CXOXzeDIXsA
Email: estuyts@gmail.com

Zoals je kan zien heb ik dus ook een YouTube kanaal, ik gebruik dit momenteel nog niet echt om video’s op te zetten. Dit kan natuurlijk veranderen, zo denk ik er dus aan om misschien wrap ups en dergelijke te maken. Hier ben ik dus zelf nog niet helemaal zeker van.

Als je nog een goed idee hebt voor een artikel of een boek wil aanraden. Kan je dit zeker doen via een van mijn sociale media.

Hopelijk tot de volgende keer,
Evi

Auteur:

Hallo Ik ben Evi. Ik ben 23 jaar oud. Heb sinds juli 2016 een YouTube kanaal. En ben nu begonnen met bloggen. Ik blog over dingen die mij interesseren dit kan over boeken, beauty, lifestyle en nog meer gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s