Geplaatst in Geen categorie

Juni 2016 wrap up en juli TBR

Hallo

Vandaag is het mijn eerste echte artikel. En dit is al direct een filmpje. Ik vind het altijd leuk om wrap up en tbr filmpjes te kijken, dus dit wou ik dan ook maken. Ik ben nog niet zeker of ik dit elke maand doe of op een andere manier. Dit is dus allemaal een beetje afwachten. Heel veel kijkplezier!

Hopelijk tot de volgende keer,
Evi

Auteur:

Hallo Ik ben Evi. Ik ben 23 jaar oud. Heb sinds juli 2016 een YouTube kanaal. En ben nu begonnen met bloggen. Ik blog over dingen die mij interesseren dit kan over boeken, beauty, lifestyle en nog meer gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s