Geplaatst in Geen categorie

Leeschallenge en tbr-jars

Hallo
Vandaag ga ik met jullie het hebben over Leeschallenges en tbr-jars. Ik ga beginnen met de Leeschallenges. 
Als je kijkt om mijn Goodreads zie je dat ik meedoe met de reading challenge die elke jaar opgesteld wordt. Deze leeschallenge die ik al een aantal jaar mee. En dit jaar heb wil ik graag 25 boeken lezen. En ik kan je vertellen dat ik al heel dichtbij ben bij mijn doel. 
In het begin van dit jaar heb ik ook gezocht naar een andere soort leeschallenge. Toen kwam ik op de site van Popsugar. Deze challenge ben ik helemaal uit het oog verloren en ben ik dus van plan om terug opnieuw mee te beginnen. Ofja, te kijken welke boeken die ik gelezen heb er bij deze challenge kunnen passen. Ik zal waarschijnlijk nooit alle punten kunnen afhandelen. Op dit moment kies per boek één puntje. Op het einde van dit jaar kijk wat ik nog overheb en dan kan het zijn dat bepaalde boeken voor meerdere punten kunnen dienen. 
Dan hebben we ook nog het volgende: de tbr-jar. Dit is iets wat ik altijd wel leuk heb gevonden. En ik ben dus ook van plan om er een te maken. Voor als je niet weet wat een tbr-jar is zal ik dit kort uitleggen. En tbr-jar is een bokaal of potje waar je de titels van je nog te lezen boeken in steekt. Wanneer er dan een boek uit is of je een tbr maakt trek je gewoon boeken uit deze pot. In mij tbr-jar komen enkel de boeken die in mijn boekenkast staan die ik nog niet gelezen heb.  Ik kies mijn tbr altijd per drie en niet per maand. Ik ben dus van plan om elke keer een boek vanuit de boekenkast van mijn mama vrij te kiezen. En dan trek ik twee boeken uit mijn tbr-jar. Ik toon jullie in één van mijn volgende artikels hoe ik mijn tbr-jar maak. 
Ook op pinterest en dergelijke sites vind je vaak leuke ideeën voor leeschallenges en tbr-jars.
Hopelijk tot de volgende keer, 
Evi

Auteur:

Hallo Ik ben Evi. Ik ben 23 jaar oud. Heb sinds juli 2016 een YouTube kanaal. En ben nu begonnen met bloggen. Ik blog over dingen die mij interesseren dit kan over boeken, beauty, lifestyle en nog meer gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s