Geplaatst in Geen categorie

Volg me in het maken van een TBR-jar

Hallo

Vandaag geef ik jullie een relatief kort artikel waarin ik toon hoe ik mijn tbr-jar heb gemaakt. De foto’s waren trouwens al gemaakt voordat ik mijn kamer een beetje anders heb ingericht. Dus als je mijn video van woensdag zou gezien hebben, staat mijn boekenkast anders op dit moment. Laten we beginnen.

Als eerste zijn er een aantal dingen die je nodig hebt. Zo heb je bijvoorbeeld Post-its, een balpen en een potje nodig. Ik wist nog niet zeker wel potje ik ging gebruiken, maar heb op het einde gekozen voor datgene met het gaatje in. De volgende stap is kijken welke boeken je in je jar wil steken.

De manier dat mijn boekenkast toen was opgedeeld maakte deze keuze heel makkelijk. Namelijk de onderste rij waren de boeken die ik nog niet gelezen had. Deze moesten dus in de jar. Ik heb er natuurlijk wel op gelet dat als er een bepaalde reeks is dat ik de eerstvolgende in de jar steek. En als die dan getrokken is diegene dat daarop volgt erbij te steken. Anders kan het voorkomen dat je boek drie van een reeks trekt, maar boek twee nog niet gelezen hebt. Stap drie is de boekeb opschrijven.

Ik heb dit op Post-its gedaan omdat dit makkelijk dichtvouwt en blijft plakken. Ik heb dus gewoon de naam van het boek en zijn auteur op een Post-it geschreven. Dan heb ik de kan waar het plakt naar beneden gevouwen. Dan vouw je de onderkant naar boven. En je kaartje blijft mooi dicht. En dus kunnen we overgaan naar de allerlaatste stap. Ze in een pot steken.


Dit is uiteindelijke eindresultaat. Ik kies per drie boeken een tbr. Uit deze jar neem ik er elke keer twee en ik kies een boek uit mijn mama’s boekenkast zelf. Zij heeft namelijk ook heel veel boeken die ik nog wil lezen.

Hopelijk tot de volgende keer,
Evi

Auteur:

Hallo Ik ben Evi. Ik ben 23 jaar oud. Heb sinds juli 2016 een YouTube kanaal. En ben nu begonnen met bloggen. Ik blog over dingen die mij interesseren dit kan over boeken, beauty, lifestyle en nog meer gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s