Geplaatst in Geen categorie

Augustus wrap up 2016

Hallo

Normaal gezien doe ik een wrap up in een videovorm. Maar ik ben vorige week mijn video kwijtgespeeld. Ik wist niet zeker of ik mijn wrap up nog wel zou doen omdat het al over de helft van september is, maar ik dacht in een artikelvorm kan ik het wel makkelijk doen. Ik heb namelijk geen tijd gehad om mijn wrap up nog eens op te nemen, zo dit is wel een makkelijk alternatief.

Even een paar statestieken. Ik heb in augustus zes boeken gelezen. Deze boeken heb ik gemiddeld een 4/5 gegeven. Ik heb ook een totaal van 1670 pagina’s gelezen. En hier ben ik dus zo trots op!
Nu op naar de boeken.

Gestolen goed van Mary Higgins Clark 
Dit was een heel dun boekje dat ik al bijna uit had toen ik mijn TBR van augustus opnam. Het was dus ook zeker dat ik dit boekje uit zou krijgen. Ik vond het boekje best nog wel leuk, maar het was wel een beetje voorspelbaar. Dit was wel een winters boek, maar ik kijk niet echt naar de seizoenen om te lezen. Ik heb dit boek een 3/5 gegeven.

De paardenfluisteraar van Nicholas Evans

Over dit boek ga ik hier weinig vertellen, want ik heb er namelijk een recensie van. Wat ik je wel kan vertellen dat ik nu heel benieuwd ben naar de film. Door dit boek te lezen, heb ik ook wel gemerkt dat ik de film nog helemaal niet gezien heb. Ik heb dit boek 4/5 gegeven.

Het achterhuis van Anne Frank

Dit is denk ik een van de meest bekende boeken die ik deze zomer heb gelezen. Het is ook de tweede keer dat ik dit boek lees. Toen ik het de eerste keer las, was mijn gevoel helemaal anders. Ik was toen nog een kind en kon het niet altijd heel goed in de juiste context plaatsen. Maar nu als volwassenen lukte me dit heel goed. Ik ben heel blij dat ik dit nog eens gelezen heb. Ik heb dit boek ook een 4/5 gegeven. Hier komt binnenkort nog een recensie van online.

Kadavergedaver van Guy Didelez 

Ik heb van mijn tante een aantal boeken geleend. Hier zaten ook een aantal kinderboeken bij die ik graag nog eens wou lezen. Kadavergedaver is er zo eentje. Ik heb een mini-recensie geschreven hierover op goodreads. Omdat het boek zo dun was dat ik er geen volwaardige recensie over zou kunnen schrijven. Het verhaal speelt zich af in een dorpje. Een aantal skeletten komen terug boven tijdens een storm. Deze skeletten hebben een bepaalde missie. Dit is eigenlijk waar het boek over gaat en ik kan je wel zeggen dat het een heel grappig boek was. Ook dit boek las ik voor een tweede keer. Ik heb het 4/5 gegeven.

Eerwraak van Helen Vreeswijk 

De recensie van dit boek is vorige week online gekomen, dus die kan je hier vinden. Helen Vreeswijk is een van mijn favoriete schrijfsters, dus over dit boek kon ik weinig zeggen. Omdat het weer een top-boek van haar was. Uiteraard heb ik dit boek dus de maximumscore van 5/5 gegeven.

De kleur van leugens van T. Jefferson Parker 

Dit is het allerlaatste boek dat ik in augustus helemaal uitgelezen had. En dit had me eigenlijk aardig verrast. In het boek wordt er een bepaalde ziekte vermeld genaamd synesthesie. In het geval van de rechercheur in dit boek, zorgt te synesthesie ervoor dat hij vormen en kleuren uit de mond van een spreker kan zien. Deze vormen en kleuren verwijzen dan naar een bepaald gevoel. Ik vond dit eerst heel onnatuurlijk voorkomen, zeker omdat ik dacht dat dit geen echte ziekte was. Blijkbaar bestaat deze wel. Ik heb dit boek een 4/5 gegeven.

Je kan dus wel zeggen dat ik in augustus best wel goede boeken heb gelezen. Je kan me ook volgen op Goodreads, Twitter en Bloglovin’.
Vind je een wrap up leuker als een video of artikel? Laat dit achter in de reacties.
Hopelijk tot de volgende keer,
Evi

Auteur:

Hallo Ik ben Evi. Ik ben 23 jaar oud. Heb sinds juli 2016 een YouTube kanaal. En ben nu begonnen met bloggen. Ik blog over dingen die mij interesseren dit kan over boeken, beauty, lifestyle en nog meer gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s