Geplaatst in Geen categorie

Mijn game-obsessie

Hallo

Vandaag heb ik iets totaal anders voor jullie. Ik wil namelijk mijn game-obsessie met jullie delen. Ik ben niet echt een gamer, maar een spel speel ik al heel mijn leven. Ik heb het over: “De Sims!”

Toen ik ongeveer 6 jaar oud was heb ik de Sims 1 voor mijn verjaardag gekregen. Een paar jaar later is deze spijtig genoeg gesneuveld tijdens het verhuizen. Maar aan 7 jaar geleden heb ik de Sims 2 gekocht. Dit was omdat ik het spel zo hard miste. Ik heb heel lang met de Sims 2 gedaan. Ik heb hem nu nog steeds, hij staat alleen niet op mijn computer. Dit komt omdat ik 2 jaar geleden de Sims 4 heb gekocht. En ik ben blij dat ik toch zoveel geld heb uitgegeven.

Ik was op het eerste zicht een beetje bang om zoveel geld uit te geven. Ik heb toen dus ook wel hard getwijfeld of ik niet gewoon de Sims 3 ging kopen want die heb ik nog nooit gehad. Ik vraag me nu soms ook nog wel eens af of ik de Sims 3 toch niet nog ga kopen, maar ik het de 4. Ik vind het geweldig om in dit virtuele wereldje te zitten. Ik heb al vele verschillende families gehad. Ik heb ook zelf een aantal challenges geprobeerd, maar ik heb er helaas nog geen afgemaakt.

De challenges die er bestaan rond de Sims maakt het spel nog uitdagender. Ik vind het spel zonder challenges ook al superleuk en speel het meestal zonder. Toch geven challenges je soms een helemaal andere kijk op het spel. Zo heb je bijvoorbeeld dat je de eigenschappen van je sims bij vele challenges niet mag kiezen. Ik kies meestal ongeveer dezelfde eigenschappen. En ik kan zeggen dat ik ook alleen maar goede eigenschappen kies voor mijn sims.Maar wanneer je dat dan eens niet doet, opent er een helemaal andere wereld. Zo ben ik pas gisteren gestart met de Rosebud challenge. Hierbij begint je sim met helemaal niets. Je hebt geen geld, geen huis niets. De bedoeling hiervan is dat je zo snel mogelijk 1 miljoen simoleons hebt.

Ik hou van de sims dat kan ik je wel zeggen. Ik ben ook heel benieuwd naar het uitbreidingspakket dat volgende maand komt. Ik ben er zelfs al een beetje voor aan het sparen. Ik dacht dat het spelen van de Sims iets was wat ik alleen als kind zou doen. Maar als volwassene vind ik het denk ik zelfs leuker dan als kind. Ik wou dit graag eens met jullie delen.

Je kan me ook volgen op Twitter, Goodreads en Bloglovin’
Speel jij ook de Sims? Of heb je het ooit gespeeld? Laat het me weten in de reacties! 

Hopelijk tot de volgende keer,
Evi

Auteur:

Hallo Ik ben Evi. Ik ben 23 jaar oud. Heb sinds juli 2016 een YouTube kanaal. En ben nu begonnen met bloggen. Ik blog over dingen die mij interesseren dit kan over boeken, beauty, lifestyle en nog meer gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s