Geplaatst in Geen categorie

Een nieuw avontuur

Hallo

Het is nu al een paar maanden geleden dat ik hier nog eens een artikel op gepost heb. Ik heb dit in mijn vorig artikel allemaal uitgelegd. Deze blog blijft nog steeds een beetje inactief. Maar ik post dit bericht omdat ik een nieuwe blog ben begonnen. Thebelgianbooklover is een blog dat ik heb opgestart omdat ik over boeken wou bloggen. Maar ik besef nu dat ik veel liever blog over alles wat me interesseert. Je kan mijn nieuwe blog dus vinden op: https://evitje.wordpress.com/ of HIER

Tot ziens,
Evi (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: “ca-pub-9585858218141477”, enable_page_level_ads: true });

Auteur:

Hallo Ik ben Evi. Ik ben 23 jaar oud. Heb sinds juli 2016 een YouTube kanaal. En ben nu begonnen met bloggen. Ik blog over dingen die mij interesseren dit kan over boeken, beauty, lifestyle en nog meer gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s