Geplaatst in Geen categorie

Ben ik terug? En wat is er dan allemaal gebeurd?

Hallo!

Wat is er allemaal gebeurd op het gebied van bloggen? 

De laatste keer dat ik op deze blog actief was, is 2017. Als je mijn vorige blogpost las, wist je dat ik mijn blog had aangepast omdat ik meer wou dan enkel over boeken bloggen. Uiteindelijk was ik overgestapt naar een ander domein, heb ik ook mijn YouTube kanaal aangepast, naar meer diverse content. Maar ook met die blog en YouTube werd ik weer onregelmatig. Uiteindelijk had ik besloten om terug te schakelen naar deze blog en gewoon op mijn eigen tempo terug te bloggen en met YouTube bezig te zijn. Dit zonder mezelf iets op te leggen. Dit betekent momenteel nog geen vaste dagen. Je kan me natuurlijk altijd volgen via Bloglovin’. Dan krijg je een melding wanneer ik nog eens iets geüpload heb.

En hoe zit het met mijn persoonlijk leven ? 

In mijn persoonlijke leven heb ik ook een aantal veranderingen toegepast. Ik ben namelijk na 2,5 jaar van studie verandert. Sommigen onder jullie wisten dit misschien al, maar ik was in 2016 begonnen aan de bachelor lager onderwijs. Deze heb ik meer dan twee jaar gedaan, maar besloot om uiteindelijk toch te stoppen. Ik wist namelijk dat ik het lesgeven wel leuk vond, maar de opleiding gaf me geen voldoening meer. En met iets gewoon leuk te vinden ga je er ook niet geraken. Ik heb dan dit jaar in februari besloten dat ik een andere bachelor ga volgen, dit is de bachelor vroedkunde geworden. 
Mijn probleem is altijd geweest, dat ik het moeilijk vond om een balans te vinden tussen bloggen, school en mijn sociaal leven. Dit zal dus ook wel mijn probleem blijven. Toch ben in van plan om mijn best te doen om hier toch een balans in te vinden. 

Wat gaat er allemaal met deze blog gebeuren? 

Zoals je kan zien blijft mijn domeinnaam wel the belgianbooklover, toch is mijn blog van naam veranderd. Ik wil me namelijk nog steeds niet beperken tot enkel boeken. Op deze blog ga je verschillende dingen vinden van boeken tot make – up. 
Als je al bekend was met mijn blog dan weet je de lay – out ook helemaal veranderd is. Een nieuwe start stond voor mij ook gelijk aan een nieuwe look. Nu heb je een idee wat er allemaal met mijn blog gaat gebeuren. En hopelijk zie ik je snel weer!

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

* indicates required
Email adres *
Naam

Powered by MailChimp

(function($) {window.fnames = new Array(); window.ftypes = new Array();fnames[0]=’EMAIL’;ftypes[0]=’email’;fnames[1]=’FNAME’;ftypes[1]=’text’;}(jQuery));var $mcj = jQuery.noConflict(true);Naar Buiten - Inrichten

Auteur:

Hallo Ik ben Evi. Ik ben 23 jaar oud. Heb sinds juli 2016 een YouTube kanaal. En ben nu begonnen met bloggen. Ik blog over dingen die mij interesseren dit kan over boeken, beauty, lifestyle en nog meer gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s