Geplaatst in Geen categorie

Recensie: Het Romeo en Juliet mysterie (Team Mortis #1) – Bjorn Van Den Eynde

Auteur: Bjorn Van Den Eynde
Aantal pagina’s: 350
Uitgeverij: Baekensbooks (bakermat)

Korte inhoud: 
De wereld van de zestienjarige Erika Storm stort in wanneer haar Italiaanse vriendje Marco grote geheimen blijkt te hebben. Erika hangt een jarenlange opsluiting boven het hoofd, omdat de politie haar betrapt met een stevige lading drug en een wapen in haar bezit. 
Gelukkig komt ex – MI – 6 agent Brain Bailey op de proppen. Hij kan Erika redden uit de handen van de politie als ze belooft om te gaan werken voor Team Mortis: een geheime Europese spionagedienst. Maar daarvoor wordt van haar een immens offer gevraagd. Erika moet sterven… op papier en verliest voorgoed haar naam en identiteit. 

Bron: achterflap boek 


Allereerst wil ik zeggen dat dit boek mij aangenaam verast heeft. Ik dacht dat dit eigenlijk redelijk hard ging lijken op Cherub reeks van Robert Muchamore. Toch was dit helemaal niet en dat vond ik wel al positief. Terwijl ik het boek las kon ik mij al situaties goed voorstellen, ook al ben ik nog nooit in Italië geweest. Dit gaf een heel levendig beeld aan het verhaal.

Een nadeel aan dit boek vond ik echter wel, dat het boek best traag op gang kwam. Naarmate je verder ging kwam je wel helemaal in het verhaal en begon het spannend te worden. Maar het begin ging naar mijn gevoel wat traag. Toch zit er wel voldoende spanning in dit verhaal om het een goed boek te maken.

Het auteur heeft de eigenschappen van de personages heel goed aangebracht en uitgelicht. Zo leerde je de mensen echt wel kennen. Je kon de gevoelens en de gedachten daardoor heel goed volgen. Je had zelf momenten dat je zo in het verhaal zat dat je niet snapte hoe het zo anders kon lopen. Niet alleen de goed uitgewerkte personages maakte het verhaal levendiger. Ook de vele details, waaronder de soorten auto’s, die worden aangehaald zorgde ervoor dat je het goed in je op nam.

Wat ik met zekerheid kan zeggen over dit boek is dat het echt een aanrader is! Ik heb het dan ook 4/5 sterren gegeven. 


Elektronica Deals 2019

Auteur:

Hallo Ik ben Evi. Ik ben 23 jaar oud. Heb sinds juli 2016 een YouTube kanaal. En ben nu begonnen met bloggen. Ik blog over dingen die mij interesseren dit kan over boeken, beauty, lifestyle en nog meer gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s