Geplaatst in Geen categorie

Bekende films die ik nooit gezien heb #1

Een aantal films zijn volledig aan mij voorbij gegaan. Ik hoor soms ‘oh heb je die nog niet gezien?’ of ‘… was echt een goede film vind je niet?’ Ik moet dan helaas antwoorden: ‘Nee, die heb ik nog niet gezien’ of ‘Dat weet ik niet.’ Ik ga jullie nu een aantal films tonen die ik nog nooit gezien heb, maar die wel heel bekend zijn.

Magic Mike 

Bij deze film heb ik wel interesse om hem ooit eens te zien, maar het is ook niet dat hij mij zo hard interesseert dat ik vind dat ik hem moet gezien hebben. Ooit zal hij dus wel van deze lijst gehaald worden, maar dat kan nog wel even duren.

50 shades of Grey 

De film sprak me eigenlijk niet zoveel aan, toch zeggen vriendinnen van mij vaak dat ik hem moet gezien hebben. Ik weet eigenlijk nog altijd niet of hij de moeite zou zijn. Vinden jullie hem de moeite om te zien? Er is wel veel hype rondom geweest

Lord of the rings 

Bij deze film heb ik eigenlijk het gevoel dat ik hem gezien moet hebben. Toch is het niet echt mijn genre en heb ik ook niet echt veel zin om de film te zien. Ik wil deze film zeker wel eens een kans geven, maar ik denk dat ik dan wel wat meer overtuigingskracht en argumenten kan gebruiken. Waarom zou ik deze film moeten zien?

Heb jij al deze films al eens gezien? Welke films moet ik toch een kans geven? Welke bekende film heb jij nog nooit gezien? 


Communie/Lentefeest 2019

Auteur:

Hallo Ik ben Evi. Ik ben 23 jaar oud. Heb sinds juli 2016 een YouTube kanaal. En ben nu begonnen met bloggen. Ik blog over dingen die mij interesseren dit kan over boeken, beauty, lifestyle en nog meer gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s