Geplaatst in Boeken, To be read, Video

Video : een random number generator kiest wat ik ga lezen

Ik sta altijd uren te staren naar mijn boekenkast of een lijst met de boeken die ik nog wil lezen. Ik kan nooit kiezen wat mijn volgende boek gaat worden. Daarom heb ik een random number generator deze keuze makkelijker laten maken. Deze bepaalt namelijk wat ik volgende maand ga lezen.

Auteur:

Hallo Ik ben Evi. Ik ben 23 jaar oud. Heb sinds juli 2016 een YouTube kanaal. En ben nu begonnen met bloggen. Ik blog over dingen die mij interesseren dit kan over boeken, beauty, lifestyle en nog meer gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s