Geplaatst in Series die ik op dit moment kijk, TV & Series

Series die ik op dit moment kijk #2

Ik kijk heel graag series, wat er dus ook voor zorgt dat ik er vaak verschillende kijk. Ik heb verschillende series die ik alleen kijk, met mijn mama of met mijn zus. Hier zijn de vier series die ik op dit moment kijk.

Thirteen reasons why

Hier heb ik een kleine achterstand van op gebouwd. Dit jaar het is het vierde seizoen uitgekomen van deze serie. Maar ik zit helaas nog aan het derde seizoen. Heel druk geweest waardoor ik even uit het oog verloren had, dat ik hier ook nog een seizoen van had. Op dit moment zijn het dus al twee seizoenen geworden. Voordat ik aan deze serie begon heb ik ook nog het boek gelezen van Jay Asher. En dat heeft er echt voor gezorgd dat ik begonnen ben! En ik heb er geen spijt van.

The Fall

Dat ik graag thrillers lees is bekend. Maar ik kijk het ook heel graag. Mij doe je een veel groter plezier met een thriller of horrorfilm of serie dan met een actiefilm. Deze serie kan dan ook niet ontbreken. Ik zit momenteel aan het laatste seizoen. En moet wel zeggen dat de eerste twee seizoenen supervlot en goed vooruit gingen. Het derde seizoen vind ik een beetje sloom vooruit gaan.

Workin’ moms

Af en toe iets korts en grappig tussendoor vind ik noodzakelijk. Workin’ moms vind ik geweldig! In tegenstelling tot mijn gezin dat het maar een belachelijke serie vind. Ik zit momenteel aan seizoen twee. Wat ik ook heel leuk vond aan het eerste seizoen is dat ik vanuit mijn opleiding een aantal elementen dat ze bespreken wel kon herkennen.

The order

Een beetje paranormale elementen gemengd met een schoolleven? Count me in! Ik ben pas dit weekend met deze serie begonnen en ik vind het nu al geweldig. Ik zit ook al in de helft van het eerste seizoen, dus dat gaat vlot.

Welke series kijk jij op dit moment?

Volg me op Bloglovin’ en mis geen enkel artikel !

Sale/Zomerdeals 2020Sale/Zomerdeals 2020

Auteur:

Hallo Ik ben Evi. Ik ben 23 jaar oud. Heb sinds juli 2016 een YouTube kanaal. En ben nu begonnen met bloggen. Ik blog over dingen die mij interesseren dit kan over boeken, beauty, lifestyle en nog meer gaan.

3 gedachten over “Series die ik op dit moment kijk #2

    1. Oh ja ik ben zelf geen moeder, maar studeer vroedkunde en kan sommige dingen wel herkennen. Maar als moeder zijnde is dat helemaal geweldig denk ik

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s