Geplaatst in Boeken, Recensie

Recensie: Niet alles wat schittert van Aline Van Wijnen

Auteur: Aline Van Wijnen

Aantal pagina’s : 82 pagina’s

Genre: Feelgood, Roman

Waardering: 3 uit 5.

Dionne Stark houdt van haar werk. Ze houdt ook van haar vrijheid en af en toe van mannen, als is ze niet bereid om haar vrijheid op te geven voor een man. 
Als marketingmanager bij een juwelenconcern reist ze de wereld rond op zoek naar de mooiste collecties, en adviseert ze klanten die tot de rijksten en beroemdste van Nederland behoren. Zo vind ze haar leven perfect. Totdat ze op een beurs een knappe zakenman ontmoet en ze daarna merkt dat haar gedachten irritant vaak afdwalen naar zijn donkere ogen. 
Bron: Goodreads

In december 2019 heb ik heel wat verschillende kortverhalen gekregen via de Hebban adventskalender. Ik ben zelf niet iemand die veel kortverhalen leest. Dit gaf me dus een kans om er wat meer te lezen.

Het verhaal leest heel vlot. Het woord – en taalgebruik is heel makkelijk en je vliegt erdoor. De scenes die afgebeeld werden waren ook duidelijk. Je kreeg een goed beeld van de ruimtes waarin de personages zich vinden. Het verhaal telt nog geen 100 pagina’s maar toch leerde je de personages goed kennen.

Het enige minpuntje dat ik kon vinden is dat het heel voorspelbaar was. Ik kon je al vanaf het begin vertellen hoe het gaat aflopen. Is dit misschien gewoon typerend aan het genre? Naast dat ik weinig kortverhalen lees (en ook weinig romans), wil ik me er toch meer in verdiepen.

Het was een kort maar leuk boek om even tussendoor te lezen. Heb je nood aan iets kort dat snel en makkelijk leest? Dan is dit boek zeker een aanrader !

BoekenBoeken

Auteur:

Hallo Ik ben Evi. Ik ben 23 jaar oud. Heb sinds juli 2016 een YouTube kanaal. En ben nu begonnen met bloggen. Ik blog over dingen die mij interesseren dit kan over boeken, beauty, lifestyle en nog meer gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s