Geplaatst in Series die ik op dit moment kijk, TV & Series

Series die ik op dit moment kijk #3

Ik kijk heel graag series, wat er dus ook voor zorgt dat ik er vaak verschillende kijk. Ik heb verschillende series die ik alleen kijk, met mijn mama of met mijn zus. Hier zijn de vier series die ik op dit moment kijk.

Thirteen reasons why

In mijn vorige series die ik op dit moment kijk, had ik jullie al laten weten dat ik hier een kleine achterstand van heb opgebouwd. Op dit moment is deze achterstand al grotendeels verdwenen. Ik zit op dit moment op het einde van het derde seizoen. En kan dus snel, na mijn examens hopelijk, aan het volgende beginnen.

The big bang theory

Deze maand is er nieuw seizoen online gekomen van de big bang theory ! Daar zat ik echt op te wachten. “Workin’ moms” had ik net uit, dus ik kon direct aan deze beginnen. Twaalf seizoenen staan er momenteel op Netflix en ik hou er van. Ik heb niet echt iets met sci-fi of wetenschap, maar deze serie kan me soms toch wel wat bijleren. De personages zijn echt mijn vrienden ondertussen geworden (natuurlijk als je al elf seizoenen hebt gezien).

Jessica Jones

Ik ben niet iemand die snel actieseries of films zou kijken. Maar als er wat mysterie en bovennatuurlijke elementen bijzitten, vind ik het geweldig. Dit is zo’n serie waarvan ik dacht dat ik het misschien helemaal niet goed ging vinden. Is het een van mijn favorieten zoals de twee hierboven? Nee. Is het toch een aangename serie om af en toe te kijken ? Ja. Dit is een serie waar ik geen 10 afleveringen na elkaar zou kunnen kijken. Maar af en toe een of twee vind ik helemaal prima. Het is ook een goede serie. Heb momenteel seizoen 1 uit en ben benieuwd wat seizoen 2 gaat brengen.

The order

Een beetje paranormale elementen gemengd met een schoolleven? Count me in! Deze serie stond ook al in mijn vorig artikel. Ik vind de serie geweldig! Hij staat echter op een laag pitje omdat ik hem samen met mama kijk. En we niet vaak samen tv kunnen kijken. Toch kan ik niet wachten hoe het verhaal verder loopt. Ik moet namelijk de laatste aflevering van seizoen 1 nog zien! Hopelijk vind ik snel tijd om deze te kijken.

Welke series kijk jij op dit moment?

We mogen weerWe mogen weer

Auteur:

Hallo Ik ben Evi. Ik ben 23 jaar oud. Heb sinds juli 2016 een YouTube kanaal. En ben nu begonnen met bloggen. Ik blog over dingen die mij interesseren dit kan over boeken, beauty, lifestyle en nog meer gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s