Geplaatst in Nieuw op Netflix, TV & Series

Nieuwe titels op Netflix die ik wil zien – September 2020

Elke maand komen er nieuwe films en series naar Netflix. Netflix post elke maand een foto’s op hun instagramaccount met de films en series die we die maand kunnen verwachten. Ik heb eens een kijkje genomen naar de titels die op deze foto stonden. Voor september stonden er niet heel veel dingen op die ik heel graag wilde zien. Eigenlijk waren er maar twee titels waar ik wel benieuwd naar ben.

The babysitter: Killer Queen 

Dit is een tweede deel van de ‘The babysitter’ films. Het eerste deel kwam uit in 2017. Ik herinner me van het eerste deel dat ik hem niet echt slecht vond. Maar dat hij ook niet echt geweldig was. Het eerste deel was een film die goed was om eens een keertje te zien. Maar daar stopte het wel bij. Ik heb de trailer van het tweede deel opgezocht. En deze lijkt me wel leuker dan de vorige film. Nu ben ik dus wel benieuwd of hij ook echt beter. Dit deel is vanaf 10 september te zien op Netflix. 

The babysitter: killer queen – trailer

Ratched 

Dit was een serie waar ik nog nooit van gehoord had. Na het bekijken van de trailer weet ik nog altijd niet zeker of ik het wel iets goed ga vinden. Ik heb wel een bepaalde interesse in de serie. En als mijn interesse gewekt is, wil ik dingen altijd een kans geven. Ratched is vanaf 18 september in België te zien op Netflix. 

Ratched – trailer

*Dit artikel is niet gesponsord door Netflix 

Welke film of serie op Netflix wil jij graag zien?  

We mogen weerWe mogen weer

Auteur:

Hallo Ik ben Evi. Ik ben 23 jaar oud. Heb sinds juli 2016 een YouTube kanaal. En ben nu begonnen met bloggen. Ik blog over dingen die mij interesseren dit kan over boeken, beauty, lifestyle en nog meer gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s