Geplaatst in Beauty, Lifestyle, Persoonlijk

Webshops waar ik het meeste bij koop

Ik ben iemand die bijna nooit echt gaat winkelen. Alles wat ik koop, gebeurd meestal via een webshop. Vandaag laat ik jullie drie webshops zien. Deze drie gebruik ik heel vaak.

Bol.com

Ik denk dat bol.com wel een van de bekendste webshops is. Dit is ook een plek waar je vanalles kan vinden. Altijd als ik iets nodig heb, ga ik toch eerst even kijken op Bol of ze het daar toevallig hebben. Wat ik leuk vind aan bol is dat dit meestal ook de dag erna in huis is. Ik hou van pakketjes of ik ze nu zelf heb gekocht of niet. Ik hou dus ook van snelle levering.

Yves Rocher

Yves Rocher vond ik vroeger al geweldig als het ging over hun zeepjes. Hun kleine zeepjes en badproducten waren dan vaak ook een geweldig standaard cadeau waar je iedereen blijk mee kan maken. Hun zepen gebruik ik nog steeds heel vaak, ook hun make – up reiniging en verzorgingsproducten zitten ondertussen in mijn standaard collectie. Hun make – up zelf heb ik nog niet veel van geprobeerd, maar ben er wel heel benieuwd naar. Mijn volgende bestelling gaat zeker een make – up product bevatten.

Haarpro.nl

Dit is nog een vrij recente favoriet. Haarpro.nl heb ik ontdekt toen ik op zoek ging naar Curly girl producten. Ik ben in februari met deze methode gestart, wel met een beetje mijn eigen draai. Maar vond het handig om een site te hebben waar gewoon duidelijk op staat welke producten je nu eigenlijk wel volgens de methode mag gebruiken. Haarpro heeft een apart kopje. Hieronder staan al de producten die Curly girl Proof zijn. En dat vind ik geweldig. Dit is dan ook de nr 1 webshop waar ik naartoe ga, als het gaat over haarverzorging.

ComputerComputer

Auteur:

Hallo Ik ben Evi. Ik ben 23 jaar oud. Heb sinds juli 2016 een YouTube kanaal. En ben nu begonnen met bloggen. Ik blog over dingen die mij interesseren dit kan over boeken, beauty, lifestyle en nog meer gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s