Geplaatst in Film, Persoonlijk, TV & Series

Thrillers en horrors die ik vroeger graag keek

Ik lees graag horrors en thrillers, maar ik kijk ze ook super graag. Vandaag geef ik een lijstje van een aantal horrors en thrillers die ik graag keek, en nu nog steeds graag kijk.

Final destination

Als allereerste de final destination films. Ik heb ze de allereerste keer helemaal door elkaar gezien. Ik heb ze laatst nog eens van het begin tot het einde gekeken en ik vind ze nog steeds supergoed. Als je ze allemaal na elkaar kijkt, worden het wel wat herhalend. Dus ik zou ze net iets meer spreiden

Scream

Als ik me niet vergis, komt er binnen een paar jaar een vijfde deel van deze reeks. Ik vind zowel de film als de serie goed. De films heb ik al lang niet meer gezien. Deze wil ik zeker nog wel eens een keertje kijken. Nog een leuk weetje: de eerste film kwam uit in mijn geboortejaar.

I know what you did last summer

Dit zijn films die perfect in dit lijstje vallen. Dit is een film die ik al heel lang niet meer gezien heb. Als hij op Netflix zou komen dan ga ik hem zeker zien.

De films in dit rijtje zijn allemaal al meer dan 20 jaar oud. En toch vind ik ze nog wel relevant. Deze films zouden op de dag van vandaag ook nog steeds gemaakt kunnen worden. En ze zouden ook nog steeds aandacht van kijkers trekken, volgens mij. Altijd wanneer ik oudere films kijk, vind ik het geweldig om de evolutie te zien. De kwaliteit in het algemeen van de film is erop vooruit gegaan. Maar ook vind ik het leuk om de kledij en make – up die te zien. Deze heeft ook een hele evolutie meegemaakt.

Heb jij een van deze films al gezien?

StudieboekenStudieboeken

Auteur:

Hallo Ik ben Evi. Ik ben 23 jaar oud. Heb sinds juli 2016 een YouTube kanaal. En ben nu begonnen met bloggen. Ik blog over dingen die mij interesseren dit kan over boeken, beauty, lifestyle en nog meer gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s