Geplaatst in Geen categorie

Welke boekabonnementen heb ik?

Ik heb nooit echt veel boekabonnementen gehad. Totdat ik afgelopen half jaar veel meer begon te lezen, de bib sloot en ik een nieuwe e-reader kocht. Gemiddeld lees ik een 30 boeken per jaar. Op dit moment zit ik al een 43 boeken. Ik merkte dat ik vrij snel door mijn fysieke boeken ging en wilde nog veel meer lezen. Door de pandemie gingen de bibliotheken tijdelijk dicht. Ik ben toen op zoek gegaan naar een andere manier om toch veel boeken tot mijn beschikking te krijgen. Naar de bib ga ik op dit moment niet, gewoon omdat ik nu thuis veel meer heb liggen. (Laten we even zwijgen over al de e-boeken die ik al had liggen, maar nog steeds niet gelezen heb. Ik ben een inhaalpoging aan het doen)

Bookchoice

Het is mijn mama die naar mij toekwam met deze site. Ze had het ergens zien passeren en het leek wel iets leuk. Zowel ik als mijn mama zijn grote lezers, dus 8 e-boeken per maand waren meer dan welkom. Elke maand zijn er wel boeken die zowel ik als mijn mama graag lezen. We hebben een relatief verschillende voorkeuren als het gaat over onze boeken. Toch heb ik gemerkt dat elke maand er voor ons beiden wel een aantal boeken bijzitten. Een geweldig abonnement dus. Bookchoice heeft dus elke maand 8 boeken zowel in luistervorm als in e-boekvorm. Ik lees mijn boeken vooral in luisterboekvorm. Ik heb nog zoveel e-boeken die ik wil lezen en vond het dan zonde om nieuwe luisterboeken te kopen wanneer mijn luisterboek uit zou zijn. De prijs die je betaald voor je abonnement vind ik echt weinig voor datgene wat je krijgt. Je betaald namelijk maar 3,99 euro per maand.

Kobo Plus

Toen ik mijn oude e-reader verkocht een Kobo aanschafte, moest ik natuurlijk ook het abonnement uitproberen. Ik vind het geweldig. Zowel mijn e-reader als het abonnement. Ik ben iemand die een aantal boeken wel wil lezen. Maar wanneer het niet altijd volledig binnen mijn genre valt, wil ik ze niet echt kopen. Ik heb al gezien dat op Kobo Plus een groot deel boeken staan die ik wel wil proberen. Maar ook zoveel andere boeken staan hierop. Ik hou van een fysieke collectie boeken, maar mijn e-reader komt alleen maar voller te staan. Wat ik ook geweldig vind, is dat je het abonnement altijd tijdelijk stop kan zetten. Dus is er een maand waarvan je weet dat je weinig e-boeken zou lezen, ik denk dan bijvoorbeeld aan mijn examenperiodes. Dan kan je makkelijk even je abonnement afzetten. Kobo Plus geeft mij toegang tot veel verschillende boeken in veel verschillende genres. Makkelijk om zo veel boeken te lezen die ik al lang wilde lezen, of genres te proberen die ik normaal weinig tot nooit lees. Het goedkoopste abonnement start bij 9,99 euro per maand. Je kan dan kiezen voor luisterboeken of e-boeken. Je kan ook een combinatie van beiden kopen voor 12,99 euro.

Heb jij een boekabonnement ?

StudieboekenStudieboeken

Auteur:

Hallo Ik ben Evi. Ik ben 23 jaar oud. Heb sinds juli 2016 een YouTube kanaal. En ben nu begonnen met bloggen. Ik blog over dingen die mij interesseren dit kan over boeken, beauty, lifestyle en nog meer gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s